Balkongmattor

Balkongmattor


Måttbeställning - Lång hållbarhet - Klimatsmart val

Varför balkongmatta från MM Snickeri? 

         

Du som kund har möjlighet att ange exakta mått när du beställer din balkongmatta vilket gör det enkelt att anpassa den till just din balkong.

         

Balkongmattan har lång hållbarhet framförallt tack vare materialet som används i tillverkningen. Värmebehandlad furu har bra rötskydd och formstabilitet. Det är ett självklart val för dig som vill handla klimatsmart och samtidigt vill ha en produkt som står emot yttre påfrestningar så som vatten, kyla och fukt. Även tryckimpregnerad furu har god motståndskraft mot röta, vatten och fukt.        


En balkongmatta från MM Snickeri kräver ingen montering då du endast behöver rulla ut mattan på din balkong när säsongen börjat och kan lika enkelt rulla ihop och plocka bort den när balkongsäsongen är slut. 


Material 

Tryckimpregnerad furu 

 Värmebehandlad furu

Utan krånglig montering; det är bara att rulla ut och ihop mattan

Klimatsmart val!

Beställ din balkongmatta här!


Balkongmattorna är lätta att rulla ut och ihop tack vare måttbeställning är de skräddarsydda för att täcka hela balkongytan.  Balkongmattorna fInns just nu tillgängliga i varianterna; tryckimpregnerad furu och värmebehandlad furu.  Mät din balkong!

Det första steget mot din nya balkongmatta är att mäta din balkong. Vi har utformat en manual som du kan följa med tänkvärda tips så att mätningen blir så bra som möjligt. Fyll i beställningsformulär

Nästa steg är att fylla i formuläret nedan och välja material, betalsätt och fraktalternativ.

Tillverkning och leverans

Efter att formuläret inkommit till MM Snickeri kommer ett e-post svar att skickas till angiven e-postadress. Fraktkostnaderna är beroende av balkongmattans storlek och beräknas av MM Snickeri när beställningen  med mått inkommit.  OBS! Vi påbörjar inte tillverkningen av din måttbeställda balkongmatta förrän beställningen  har säkerställts mellan parterna och kunden har godkänt kostnaden för frakten samt betalat för beställningen. 

Fyll i ditt beställningsformulär nedan!

 
Tryckimpregnerad Furu 21 mm (500 kr / kvadratmeter)
Värmebehandlad Furu 26 mm (750 kr / kvadratmeter)
 
 
 
 
 
Leverans till ovan angiven adress
Hämta själv på lager (Västra Kälen, Krokom Sverige)
Leverans till annan address (Ange alternativ adress i meddelandefältet nedan)
 
Betalningslänk för kortbetalning via Stripe
 
 
Jag har läst och accepterar villkoren
 
 

Har du frågor om tillverkningen, mätningen av balkongen, frakt eller priser och betalning? 

Vanliga frågor


Hur och var tillverkas balkongmattorna? 

Mattorna tillverkas för hand i MM Snickeri's verkstad på Västerkälen i Jämtland. Materialet som används för tillverkningen är inköpt i Sverige. 


Hur säkerställer jag att jag har mätt min balkong korrekt?

Det är viktigt att du vid mätningen inför en beställning följer vår manual som finns tillgänglig ovan. Ta särskild hänsyn till höjdskillnader och ojämnheter när du mäter din balkong. 


Varför kan ni inte ange ett standardpris för frakt? 

Eftersom balkongmattorna säljs efter måttbeställning är det svårt att ange ett standardpris för frakten. Priset för frakten anges tydligt i e-postsvaret efter att beställningen inkommit till MM Snickeri. Observera att MM Snickeri inte kommer att påbörja tillverkningen förrän beställningen är bekräftad från båda parter samt betalad, alternativt bevis om betalning inkommit till MM Snickeri. Om du är en lokal kund finns möjlighet att hämta din beställning direkt från vår verkstad på Västra Kälen, Krokom. 


Hur lång leveranstid kan jag räkna med när jag beställt en balkongmatta från er?

MM Snickeri har som mål att leverans till kund ska kunna ske inom 5-7 vardagar från att beställningen är bekräftad och betald.


Saknas svaret på din fråga? Kontakta oss via telefon eller e-post så ska vi göra vårt bästa för att besvara den!